ЗА НАС

Royal Ltd е основана во 1992 година во главниот град на Република Македонија - Скопје и е една од првите компании во земјата што е увозик и извозник на производи за домаќинството, HORECA опрема, мали електрични апарати и индустриска опрема. Се започна со само 408 артикли во 1 изложбен салон и 4 помали складишта.

Сега компанијата поседува повеќе од 5.000 различни артикли, 3 изложбени салони и еден магацин со капацитет од 5.200 м2. Ние сме генерални претставници за повеќе од 12 брендови познати ширум светот за нивниот висок квалитет од земји како што се: Турција, Грција, Италија, Шпанија, Бразил, Индонезија,Индија и Малезија.

Во текот на 20-те години на професионална и силна поврзаност во домашниот и странскиот пазар и со повеќе од 1.000 продавници кои ги продаваат нашите увезени артикли низ целата земја, ние ја остваруваме нашата цел за исполнување на човечката совест со повисоки стандарди на живеење во своите домови, хотели и ресторани.

Нашата цел е и секогаш ќе биде да им овозможиме на нашите клиенти да купуваат со насмевка. Да се промени нивниот начин на стресно дишење и да ги купат производите еднаш, со евтини цени и висок квалитет.

LAV GLASSWARE 2018
KUTAHYA HOTEL GASTRONOMY
Prodavnica: +389 22 616 919
Distribucija: +389 72 221 008
Magacin: +389 76 221 008
Mail: rojal.dooel@hotmail.com
Adresa: Bulevard Nikola Karev, Br.10 - Skopje, Makedonija.
Контакт